WERKZAAMHEDEN - Goudschoon, GoudSchoon, huishoudelijke hulp voor jong en oud! Huishoudelijke hulp zoals u het wenst.

Joke Gerdez
06 470 309 10
Kloosterburen
Ga naar de inhoud
Mijn werkzaamheden.

De werkzaamheden die nu gedaan worden door de huishoudelijke hulp van de grotere organisaties worden beperkt door de regels van bovenaf. Zo mogen huishoudelijke hulpen die voor TSN werken bijvoorbeeld niet….

Doordat er ontzettend gekort is op het aantal uren is er alleen nog maar tijd om het hoognodige in het huishouden te doen. Daardoor blijven vaak allerlei werkzaamheden liggen die voor de cliënt vaak belangrijk zijn. Als zelfstandige kan en mag ik deze werkzaamheden wel uitvoeren zodat cliënten zich prettiger kunnen voelen in hun eigen huis.

Een greep uit de werkzaamheden die ik voor U kan verrichten zijn: het toilet, de douche, de keuken en kamer schoonmaken, de ramen binnen en buiten lappen, de gordijnen eraf halen, wassen, indien nodig strijken en weer ophangen, de koelkast en of diepvries schoonmaken, de was doen, drogen, opvouwen en weer wegruimen, bed verschonen, kasten opruimen, enzovoort.

Misschien vind U het wel fijn als de kelder of zolder eens opgeruimd wordt?
De boodschappen door mij laten doen of dit samen doen? Alles is bespreekbaar!
We hebben het ten slotte over Uw huis en het is belangrijk dat u zich prettig en veilig voelt in een schone en gezonde leefomgeving.
Goudschoon Huishoudelijke Hulp
Joke Gerdez
Kloostersingel 14
9977 RL Kloosterburen
06 470 309 10
jgerdez@live.nl
KvK: 65230892
BTW-NR: 98072407B01
2016 - 2023 © Created BenesWebDesign
Terug naar de inhoud